Lëshoj lokalin me qira në Matiqan

27 shkurt 13:26

Lokali gjendet në rrugën “Isa Kastrati” në Matiqan të Prishtinës dhe ka një hapësirë prej 400 m2.

Lokali është i gatshëm dhe shumë funksional.

Për informata mund të na kontaktoni në këtë numër të telefonit: 049-509-077.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Qarkun e Elbasanit bora ka sjellë problem duke bllokuar…