Lëshoj me qira shtëpinë në Matiqan, e përshtatshme për Çerdhe

27 shkurt 13:30

Lëshoj një shtëpi më qira e cila është e përshtatshme për Çerdhe fëmijësh.

Ka oborr dhe hapësirë të mjaftueshme si dhe parking.

Shtëpia gjendet në lagjen Matiqani në Prishtinë, rruga “Struga”.

Informatat në tel: 044-668-868

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lokali gjendet në rrugën “Isa Kastrati” në Matiqan të Prishtinës…