Memli Krasniqi krenar me punën e Bedri Hamzës në Mitrovicë

31 tetor 21:10

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka thënë se është krenar me punën e Bedri Hamzës si kryetar i Mitrovicës.

Sipas tij, Mitrovica ka marrë hov të ri zhvillimi dhe qytetarët çdo ditë po e ndjejnë kujdesin, angazhimin e ndryshimin pozitiv të qeverisjes së mirë.

“Me Bedriun kryetar, Mitrovica ka marrë hov të ri zhvillimi dhe qytetarët çdo ditë po e ndjejnë kujdesin, angazhimin e ndryshimin pozitiv të qeverisjes së mirë. Krenar me punën e tij dhe të ekipit të mrekullueshëm të PDK-së”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovës, Jeff…