Ministria e Punës së shpejti dërgon në Qeveri propozimin për rritjen e pagës minimale

13 janar 23:03

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ditësh.

Kështu deklaroi ministri i Punës, Skënder Reçica, në një intervistë për televizionin publik.

Reçica beson se Qeveria do ta miratojë propozimin derisa ka shtuar se rritja e pagës minimale nuk ndikon në skemat pensionale dhe sociale.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një sulm me gaz klorin u krye në një zonë…