Mundësia reale e parandalimit të përhapjes së viruseve

16 prill 09:15

Fizika simetrike është rruga e vetme për parandalimin e shpërndarjes së Coronavirusit COVID -19 (11)

Shkruan: Naim Krasniqi, fizikan

Ekzistojnë mundësi të vërteta për të parandaluar përhapjen e viruseve, kjo është e vërtetë dhe nuk do koment. Kur flas për viruse fjalën e kam për viruse të nivelit të lartë që e rrezikojnë zhdukjen e njerëzimit, e në këtë rast nuk flas për gripa sezonale që vijnë e shkojnë.
Nëse në mënyrë aksidentale ndonjë virus prodhohet dhe ikë nga laboratorët, kjo shkakton një rrezikim të lartë, sepse nëse shikohet se në çastin fillestar shkakton viktima të shpejta dhe pa ndonjë shkasë të njohur, atëherë kemi të bëjmë me një virus tepër të rrezikshëm. Prandaj ne mund ta parandalojmë këtë përhapje të shpejtë të virusit, por jo pa viktima, por me një numër shumë të vogël.
Një parandalim të përhapjes së viruseve e mundëson vetëm fizika simetrike, edhe pse ende nuk njihet nga komuniteti ndërkombëtar, është e vetmja rrugë që shpjegon se si mund të parandalohet kjo përhapje.

Humbja e efektit të përhapjes së koronavirusit Covid-19

Efekti i humbjes së përhapjes së koronavirusit (Covid-19) duhet të fillojë bindshëm nga 03/04/2020 sepse tani çdo ditë e më shumë, në bazë të fizikës simetrike, vije duke u zvogëluar intensiteti i fushës antimagnetike të diellit, dhe duke u rritur intensiteti i fushës antimagnetike të tokës. Në këtë mënyrë intensiteti i fushës antimagnetike të diellit bie në vlerën më të ulët më 04/07/2020 datë kur toka ndodhet në distancën më të largët nga dielli. Në këtë kohë rritet intensiteti i fushës antimagnetike të tokës në vlerën maksimale, prandaj përhapja e virusit Covid-19 bie në vlerën minimale.
Edhe pse shpresat janë ekstrem të larta për humbjen e virusit, një fakt është brengosës. Në korrik, duke filluar po nga data 04/07 2020 deri nga fundi i muajit pozicioni i trupave qiellorë rreth diellit është tejet i pa volitshëm për tokën, sepse toka është duke ecur në orbitën e saj ku para vetit ka planetët Venera dhe Merkur, në anën e djathtë ka Marsin, kurse pas tokës ndodhen jupiteri dhe saturni. Shiko figurën 13.


Edhe pse ende nuk e dimë saktësisht se si do të reagojë dielli me fushën antimagnetike të saj në drejtim të këtyre trupave qiellorë, pasi ky rast është shumë i rrallë e nuk kam gjetur ngjashmëri as në 100 vitet e ardhshme. Por shpresat janë se toka ndodhet në pikën më të largët nga dielli, dhe ka një fushë antimagnetike ekstreme, pra ka mundësi për të na parandaluar te ma e keqja.
Sikurse ky pozicion i trupave qiellorë të ishte më 4 janar koronavirusi do ishte tragjik për të botën.

(Vijon nesër)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i grupit parlamentar i LDK-së, Arben Gashi, ka thënë…