Ndahen 600 mijë euro për zjarrfikësit dhe 120 mijë për mbledhjen e dy qeverive

21 nëntor 2018 | 15:09

Qeveria e Republikës së Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për orët shtesë për zjarrfikësit.

Po ashtu, Qeveria ka ndarë edhe 120 mijë për organizimin e mbledhjes së përbashkët mes Qeverisë së Kosovës e asaj të Shqipërisë, e cila do të mbahet në Pejë më 26 nëntor.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për pezullimin e përkohshëm…