Në 243-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA-së) në Prishtinë, Ambasada e ShBA-së ka përuruar objektin e ri.

08 korrik 11:17

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencia e Punësimit…