Nesër nis spërkatja kundër rriqrave në Komunën e Rahovecit

30 maj 2018 | 16:03

Në organizim të drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Rahovecit nga nesër (e enjte) do të nis spërkatja e zonave kundër rriqrave, në kuadër të masave për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo (EHKK).

Spërkatja e zonave endemike do të vazhdojë sipas planit të hartuar, për spërkatjen, sipas zonave në të cilat ka më shumë raste të regjistruara të thumbimeve nga rriqrat gjatë këtij viti.

Nga banorët kërkohet bashkëpunim të mirë, me zyrtarët e kompanisë e cila do të bëjë spërkatjen e zonave të cilat janë paraparë të spërkaten.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Skuadra e Prishtinës është duke punuar maksimalisht për transferimin e…