Nis ndërtimi i murit mbrojtës në rrugën “Carraleva” të kryeqytetit

20 shkurt 16:36

Komuna e Prishtinë ka njoftuar se kanë filluar punimet për ndërtimin e një muri mbrojtës në rrugën “Carraleva”. Kjo komunë ka theksuar se qytetarët kanë qenë të rrezikuar nga shembja e mundshme e kësaj rruge.

“Po ndërtohet muri i ri mbrojtës në rrugën ‘Carraleva’. Nga dëmtimi i tij rrezikohej edhe shembja e rrugës, duke cenuar sigurinë e këmbësorëve dhe pjesëmarrësve të tjerë në komunikacion”, ka njoftuar Komuna e Prishtinës.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma, ka…