Një autobus në Moskë gaboi rrugën dhe ra në një nënkalim. /AP/

27 dhjetor 2017 | 10:51

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Reali i Madridit do ta mbyllë vitin 2017 në krye…