Një pjesëmarrës përpiqet të kapë një dem gjatë një ngjarje vjetore “bull-taming” në fshatin Palamedu në periferi të Madurait, Indi.

23 janar 2018 | 11:10

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Kulturës dhe Instituti i Monumenteve të Kulturës (IMK)…