Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

17 shtator 17:06

18.09.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Gjilan

1.

Në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 09:00 deri në 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reçan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenicë, Strezoc, Kosovicë, Carevc, Bushincë, Tirincë, Krilevë, Leshtar, Bolec, Vaganesh, Kremenatë dhe Rahovicë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të rrjetit me tension 10 kV  Vaganesh – Leshtar.

Ferizaj

1.

NS 110/6 kV Han i Elezit nga dalja 6 kV  Glloboçica (në stabiliment) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-17:00 do të ndërpriten Trafostacionet  me kod: (42000002044, 42000002022, 42000002023,  42000002024, 42000002035, 42000002026,, 42000002027, 42000002028,42000002029).

Vendet: Lagjja Huneli, Gorancë dhe Glloboçicë.

Arsyeja: Pastrimi i  trasesë nga vegjetacioni.

Prishtinë

Në NS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllani(Në stabiliment)  prej orës 09:00-12:00  dhe  13:00-16:00

Nenstacionet S-at qe nderprehen: 14015002030, 14015002026, 140150022027, 14015002028, 14015002231,

14015002016, 14015002012, 14015002073, 14015002074, 14015002017, 14015002018, 14015002020, 14015002021, 14015002022.

Vendet: Orllani,Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

3.

Në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j12 Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006 ) nga ora 10:0012:30

Vendet: Kodra e Trimave, Kolovica e re dhe Kolovica e Vjetër.

Arsyeja: Punime  ne rregullimin e ndarësit linjor të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Iber Lepenci (Kodi: 70000012) prej orës 09:30-10:30

Vendet: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja: Kontrollimi i ndarësit të tokëzimit.

18.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtinë 7   do të ndërprehet:

Dalja10kVJ06 Lagjja e Spitalit 4/1 (Kodi:19000038)prej 09:00 09:05 dhe 20:55 – 21:00.

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha, Chelsea Point, një pjesë e rr. Muharrem Fejza, një pjesë e rr.Beqir Kastrati, një pjesë e rr.Mbreti Genc, një pjesë e rr.Avdullah Presheva.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

2.

NS10/0.4kV Kemal Rudi(Kodi:19000038182 ) prej 09:00 – 21:00

Vendet: Një pjesë e rr. Muharrem Fejza, afer shkollës Pavarësia.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, ndërrimi i kthinave dhe punimi i kokave kabllovike tek TS Kemajl Rudi.

Punime në projekte investive

19.09.2020

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10(20) kV Ilirida – ish TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehen  të gjitha daljet 10 kV nga TS 35/10 kV Shupkovci  nga prej orës 10:0018:00.

Vendet: Rrugët: e Heronjëve (një pjesë) dhe Tuneli i Parë, Afrim Zhitia, Agim Ramadani, Agim Hajrizi,  Avni Shabani, Besim Nuka, Brigada 141 (një pjesë), Bushatasit (një pjesë), Evlia Qelebia, Kumanovska, Kemajl Ataturku, Rexhep Mitrovica (një pjesë), Selim Berisha (një pjesë), Shemsi Ahmeti, Zelengora (një pjesë), Sheshi Mehë Uka (një pjesë), Sheshi Isa Boletini (një pjesë), Sheshi Adem Jashari (një pjesë) dhe Sheshi Agim Hajrizi, Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë), Bislim Bajgora, Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Kalabria dhe Parku i Biznesit dhe Konsumatorë komercial në fshatin Shupkovc; fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiq, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça, Cërnusha (një pjesë), Shupkovcë, Kçiq, Kçiq i Madh, Kçiq i Vogël, Rekë (një pjesë), Shupkovcë, Smrekovicë dhe Zasellë, Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Kalimi i  daljeve 10kV në Stabilimentin e ri Shupkofc.

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja10kV Grashticë – Radashec (Kodi: 14016001) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor të tensionit të mesëm.

 2.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Dumnicë Beqovit ZPRR 2016 (kodi: 14000011285) prej orës    11:0015:00

Vendet: Dumnicë – Beqajt.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimeve në projektin PLC.

3.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet nga

Dalja 10 kV j25 Xhamia e Llapit I

NS 10/0.4kV Vushtrria (Kodi: 13000013078) nga ora 10:0015:00.

Vendet: Një pjesë e rr. Murat Mehmeti.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

 4.

NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 08:30 deri 09:00 dhe nga 15:00 deri 17:00

Vendet: Trestenik, Shtuticë, Polluzhë dhe Gllobar.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

5.

NS10/0.4kV Goshanet (Kodi: 16100028130) prej 08:30-17:00

Vendet: Te Goshanët.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit, ndarësit dhe transformotorit të ri.

6.

NS 220/35/ 10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Fshatrat 2  (Kodi:14000010) prej orës 10:00-10:30 dhe 14:30-15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva në daljen 10 kV Fshatrat 2  do të ndërprehet stabilimenti. Trafostacionet 10/0.4 kV që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

14000010102  – Majac 1 qendra nga ora 10:30 deri 15:00

14000010103 – Majac 2 qendra nga  ora 10:30 deri 15:00

14000010104 – Majac 3 livadhegji nga ora 10:30 deri 15:00

14000010105 – Majac 4   nga ora 10:30 deri 15:00

14000010106 – Zhegrov nga  ora 10:30 deri 15:00

14000010107 – Lupçi I eperm 2 Dushet  nga  ora 10:30 deri 15:00

14000010108  – Lupçi I Epërm 3 Menxhiqët nga  ora 10:30 deri 15:00

14000010109  – Popovë nga ora ora 10:30 deri 15:00

14000010110  – Potokët  nga ora ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Majac, Lupç i Eperëm, Mahalla e Manxhiqëve, Popovët dhe Potokët.

Arsyeja: Vendosjen e shtyllave dhe funksionalizimi I ndarësit.

Gjilan

1.

NS 110/35/10kV Vitia   do të ndërprehet:

Dalja10kV Binqa (Kodi: 61067008) prej 09:00 13:00

Vendet: Mogillë, Kabash, Rafshina, Bozovik, Shoshare, Debelldejë dhe Binqa.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Prizren

 1.

NS 35/10kV Dragashi  do të ndërprehet:

Dalja10kV Rapça (Kodi: 30036009) prej 10:00 14:00

Vendet: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërsteci i Ulët, Kësteci i Naltë,  Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjëllësi Brezne.

Arsyeja: Hapja e gropës dhe vendosja shtyllës 12 m në Kërstecin e Poshtëm dhe implementimi rrjetit10 kV dhe rrjetit 0.4 kV.

19.09.2020

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Në NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10/04kV Poqest te shkolla (Kodi 51000007020) nga ora 08:00-11:00 dhe  12:00-16:00

Vendet: Poqestë – te shkolla.

Arsyeja: Realizimi i projektit të Ndriçimit Publik në fshatin Poqestë.

Prizren

1.

Në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Korisha (Kodi 31000010) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës kapriate (kryqëzim i dy daljeve 10kV.)

2.

Nga NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Malësia e Re  (Kodi: 31000030 )  prej orës 11:00  deri në ora 15:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës kapriate (kryqëzim i dy daljeve 10kV).

Ferizaj

 1.

NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja10kV Bablaku – Bizneset (kod: 40041005) prej  12:00 deri në ora 14:30.

Vendet: Trim, Bablaku, Mirashi, Cërnilla, Murakovë, bizneset: Ballkani qeramike, Xheni Group, Ferplast 2, Eurometali, Kosova Limos, Platinium, Swis, Relax, Elda Patroni, Next Home.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesit ekzistues për konsumatorin Eurometal.

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputet i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj ka deklaruar…