Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

22 janar 17:07

23.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet në Stabiliment te Gjimnazi Dalja 10kVTregu.

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension nga ora 10:30 deri në ora 15:30 :

NS 10/0.4kV TS-5  (Kodi: 70000002001)

NS 10/0.4kV Kazerma (Kodi: 70000002006)

NS 10/0.4kV Spitali Rajonal (Kodi: 70000002007)

NS 10/0.4kV I.K. SH.P.K.-DEGA MITROVICË (Kodi: 70000002011)

Vendet: Një pjesë e Bulevardit Adem Jashari, Vllesa-pagesa afër komunës së Vushtrrisë dhe Instituti i Shëndetit Publik.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 10kV në TS Nr.5 Bair dhe shtrimi i kabllos  XHE-49 A për rregullimin e prishjes në LP Tregu.

24.01.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Burimi  (kodi: 41048004) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: KFOR-i dhe nje pjesë e Vrellës, si dhe Pompat e ujit.

Arsyeja: Lidhja e kabllos ekzistuese 10 kV me kabllo të re dhe zhvendosjen e LP 10 kV nga shtylla e drurit në shtyllë të re të  betonit 12/1600.

25.01.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshkë dhe Zahaq.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Stabilimenti  –Degëzimi Gllaviqica nga ora 11:15 13:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

Lokal  N.T.SH. SHALA M.

(Kodi:51000005012)
Ramun Debelashët (Kodi:51000005014)
Gllaviqicë e reja (Kodi:51000005015)
Gllaviqica (Kodi:51000005016)
Valon Sadiku (Kodi:51000005017)
Sep. Naim Dakaj (Kodi:51000005018)
Beton Plus-Adnan Spahija (Kodi:51000005019)
NTSH “Vranina” (Kodi:51000005021)
Gllaviqica (Kodi:51000005022)
Leshan UN (Kodi:51000005023)
Leshan -Lagjja Tahirmurat (Kodi:51000005024)
Leshani l (Kodi:51000005025)
Kërstovci (Kodi:51000005026)
Betonjerka (Kodi:51000005027)
Leshan- B.Krasniqi Separacion (Kodi:51000005028)
Leshani ll te xhamia (Kodi:51000005029)
Leshani 4 (Kodi:51000005030)
”Shala Immobilien”-Bashkim sh (Kodi:51000005031)
Kliqina ll (Kodi:51000005032)
Lagjja Shurdhaj Leshan (Kodi:51000005033)
Jabllanicë e Leshanit G.TH (Kodi:51000005034)
Kliqina l (Kodi:51000005035)
Pompat e ujitë – Jabllanicë (Kodi:51000005036)
Seperacioni Valdet Gashi (Kodi:51000005037)
Rosujë e reja Hysenaj (Kodi:51000005038)
Rosujë  Gurthues (Kodi:51000005039)
Rosujë e vjetra (Kodi:51000005040)
Rosuja 5 (Kodi:51000005041)
Rosuj Janoshët (Kodi:51000005042)
Dardan Dervishaj (Kodi:51000005043)

Vendet: Fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

3.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Stabilimenti – Degëzimi Sferka nga ora 10:00 11:00 dhe nga ora 14:00-15:00

Trafostacionet që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

Zahaq G.Rama (Kodi:51000005001)
Zahaq Ukë Atashi (Kodi:51000005002)
Llabjan Kelmendët (Kodi:51000005003)
Dukagjin Peja (Kodi:51000005004)
Hysen Gashi (Kodi:51000005005)
Kushtrim Nitaj (Kodi:51000005006)
”Eling”-Pantelat Solare (Kodi:51000005007)
Sferkë e Thatë 2 (Kodi:51000005009)
Svërkë e Thatë 1 (Kodi:51000005009)
Trestenik 2 (Kodi:51000005044)
Lutogllava 5 (Kodi:51000005045)
Lutogllava 4 (Kodi:51000005046)
Lutogllava 1 (Kodi:510000050047
Lutogllava 3 (Kodi:51000005048)
Lutogllava 2 (Kodi:51000005049)
Vranina Llabjan (Kodi:51000005050)

 

Vendet: fshatrat: Lutogllava  Tersteniku dhe Leshani, Sverka.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prizren

1.

NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet

Dalja 10kV Kulla (kodi: 31000004) prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 181 Pellazgët, 190 Ulpiana, 192 Tefik Çanga (një pjesë), 193 Marie Kraja (një pjesë), 193 Fahredin Hoti (një pjesë), 198 Vjosa, 199 Shkodra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 201 Ajdin Rrahmanaj, 202 Akili, 203 elena Gjika (një pjesë), 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 208 Flamuri (një pjesë), 216 Rozafa Kulla, 217 Selver Maçkaj, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe 225 Ali Ibra (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS Banesat e TMK-së.

2.

NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet

Dalja 10kV Krusha (kodi: 30034011) prej orës 13:30 deri në ora 15:30

Vendet: shatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS Banesat e TMK-së.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001)  prej orës 11:00 – 12:00  si dhe nga 14:30 – 15:30

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në TS Vërmica 1.

2.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në TS Ngucat II.

25.01.2021

Punime në projekte investive

Gjakovë

 

Në NS 35/10 kV Malisheva do te ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej ores  09:00  deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumator), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardh, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Energjizimi i trafos së re.

 26.01.2021

Punime në projekte investive

Gjakovë

 

Në NS 110/10 kV Gjakova 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Bistrazhini (kodi: 81000005) prej orës  09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Projekti LOT 33 “Marmullë” – demontimi i shtyllave të vjetra nën tension.

Ferizaj

1. 

Në NS 110/10 kV Bibaj do të ndërprehen

prej orës  09:00  deri në ora 21:00

TS-S&N=2 Sylejman Rrahmani (Kodi:40000003217)
SUPER VIVA  Mustaf Rexhepi (Kodi:40000003262)
TS ” KECA”  RR VAROSHIT (Kodi:40000003216)
TS Rr.Varoshit I (Kodi:40000003214)
Ndërtesa- I.Konushevci (Kodi:40000003212)
TS Halit Ibishi (Kodi:40000003211)
TS Imer Hetemi (Kodi:40000003213)
TS Rr.Varoshit II (Hajrizi) (Kodi:40000001233)

Vendet: Një pjesë e rrugës Prishtinë-Shkup, një pjesë e rr. Fehmi Agani, një pjesë e rr. Nik Prela, një pjesë e rr. Remzi Hoxha, Rruga Tomas Mendela.

Aryeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

2.

Në NS 35/10kV Ferizaj IV do të ndërprehet prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS Qiragjitë      (Kodi:40042007226)

Vendet: Afër Servisit Haziri.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave  të tensionit të mesëm.

26.01.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

 

Në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë  (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 dalje 10kV prej orës 09:00  deri në ora 17:00.

Vendet: KFOR-i Italian në Bellopojë.

Arsyeja: Ngritje e një shtylle metalike tipi “6ZD” në njëren  anë të  LP 35 kV  Isniq (KFOR-i Italian) dhe punimi i kokave kabllovike të jashtme 35 kV dhe energjizimi i kabllove 35 kV.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Werder Bremeni po shpreson ende ta shes Milot Rashicën gjatë…