Nuk më mbeti rrugë tjetër pos të largohem nga PDK-ja Copy

18 gusht 11:05

Ai ka treguar se ish-partia e tij, PDK-ja, asnjëherë nuk i kishte marrë parasysh vërejtjet që ia kishte dërguar kryetarit dhe organeve të PDK-së. Buja ka vlerësuar se nuk ka shkuar për poste te Nisma. Ai ka thënë se nuk do të jetë kandidat i Nismës për kryetar të Lipjanit në zgjedhjet lokale të 22 tetorit, por do ta fuqizojë me votë këtë subjekt politik. Buja në këtë intervistë ka folur edhe për vëllanë e vet, Ramë Bujën, i cili, sipas tij, shumë shpejt do ta bëjë publik qëndrimin nëse do të qëndrojë më tutje në PDK.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-zyrtari i lartë i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Shukri…