OFERTË PËR SHITJE TË SHTËPISË

15 gusht 18:06

Shitet shtëpia dykatëshe, me sipërfaqe prej 218 m2, dhe trualli me sipërfaqe prej 410 m2.

Shtëpia gjendet në Prishtinë, në lagjen “Aktash I”, rr. “Ferhat Draga”  nr. 1.

Procedura e transaksionit nga shitësi te blerësi bëhet pas nënshkrimit të kontratës së shitblerjes dhe pagesës së çmimit të kontraktuar, pastaj paluejtshmëria e përshkruar më lart kalon te blerësi.

Çmimi sipas marrëveshjes.

Informata më të hollësishme mund të merren në numrin e telefonit 001-347-331-8305 në Nju Jork, kurse në Prishtinë në celularin 044-166-580.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sonte nga ora 21:00 në stadiumin “A Le Coq Arena”…