‘Për bukën e motmotit’, Kurti i hip kombajës për korrje-shirje (foto)

10 korrik 2024 | 11:52

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka zhvilluar një vizitë tek një fermer në Bubavec të Malishevës, bashkë me ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci.

Siç bëjnë rëndom kryeministrat e Kosovës, edhe Kurti ka hipur në kombajë me ç’rast ka parë nga afër procesin e korrje-shirjeve. /EO

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Inspektori i përgjithshëm i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI),…