Përfitoni nga ofertat dhe pasurojeni shtëpinë tuaj me pajisjet fantastike Samsung

03 tetor 2023 | 10:55

Natyra po ndërron dhe me ardhjen e vjeshtës duket sikur dhe shtëpia ka nevojë për një rifreskim dhe pastrim si asnjëherë më parë. Nëse dëshironi të zëvendësoni pajisjet e vjetra shtëpiake me zgjidhje teknologjike të reja dhe më efikase, Samsung aktualisht ka përgatitur një ofertë shumë speciale që ofron deri në 30% zbritje dhe garanci pesëvjeçare, me blerjen me blerjen e modeleve të zgjedhura të fshesave, lavatriçeve, frigoriferëve apo furrave Samsung.

Magjia e pastrimit në shtëpinë tuaj

Ndonjëherë duket sikur punët e shtëpisë, pastrimi i dyshemesë apo tapeteve është i lodhshëm dhe i komplikuar. Ky proces behet me i lehtë falë fshesës me korrent Bespoke Jet Complete. Me Bespoke Jet™ Complete mund të pastroni lehtësisht lloje të ndryshme dyshemesh, me një fuqi thithëse maksimale prej 210 W dhe funksione që sigurojnë pastrim efikas dhe higjienik në të njëjtën kohë. Me stacionin e saj multifunksional të quajtur All-in-one Clean Station™, Bespoke Jet™ Complete zbraz në mënyrë efektive koshin e pluhurave duke përdorur teknologjinë “Air Pulse”, ndërsa rikarikon baterinë. Ky model është gjithashtu i pajisur me një motor të avancuar dhe të fuqishëm të inverterit digjital, por gjithashtu ofron nje jetëgjatësi më të madhe të baterisë. Për më tepër, dizajni i lehtë, ju mundëson ta kontrolli fshesën pa mundin.

Larje më inteligjente

Me ndryshimin e stinës ndërrojmë edhe rrobat që duhen larë, si ato verore që i heqim, ashtu edhe ato të vjeshtës që do t’i veshim muajt e ardhshëm. Për këtë, ju vjen në ndihmë makina larëse me teknologjinë Eco Bubble™. Pasi të njiheni me mundësitë që kjo lavatriçe nga Samsung mund t’ju ofroj, do të ndiheni më të përkëdhelur dhe larja e rrobave do të shndërrohet në punën tuaj të preferuar. Lavatriçja me teknologjinë Eco Bubble™ ga Samsung ofron larje efektive me teknologjinë Ecobubble™, e cila mundëson larje në temperatura të ulëta e pastrim të plotë, ndërsa funksioni Bubble Soak ndihmon në heqjen e njollave të forta, pa  pasur nevojën e detergjentëve shtesë.

Për gatimet më të shijshme

Furra inkaso me pastrim pirolitik nga Samsung vjen me i pajisur me dy ventilatorë dopio, të cilët cillën në drejtime të kundërta, duke e përhapur nxehtësinë në mënyrë uniforme në furrë. Shijoni fleksibilitetin e plotë që ofron furra nga Samsung, kur gatuani lloje të ndryshme pjatash, pasi kapaciteti i saj i madh prej 68 litra, u mundëson përdoruesi të përgatisë ushqime të ndryshme në të njëjtën kohë, pa humbur kohë. Ky model furre me opsionin e pastrimit piroliktik, do  t’ua bëj proçesin e gatimit më të lehtë dhe argëtues.

Oferta speciale

Promocioni fantastik, i cili  përfshin  deri në 30%britje dhe garanci pesëvjeçare, mund ta përfitoni tani duke blerë modele të zgjedhura të fshesave me korrent, lavatriçeve, furrave Samsung, të cilat do ta bëjnë shtëpinë tuaj të shkëlqejë në vjeshtë.

Për më tepër, garancia pesëvjeçare përfshin 2 vjet garanci fabrike dhe 3 vjet garanci shtesë Samsung me kushtin e regjistrimit në samsungproduzenojamstvo.hr jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes. Promovimi zgjat nga data 2.10. deri më 28.10.2023. ose deri sa mbarojnë rezervat, dhe për më shumë informacion vizitoni lidhjen.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më 3 dhe 4 tetor në Prizren do të zhvillohet…