Pinguinët e veshur me veshje të kuqe dhe të gjelbra të festave shëtisin në një park në Japoni. /AP/

14 dhjetor 10:36

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kompania Rajonale Ujësjellësi “Mitrovica” (KRUM) është duke u ballafaquar me…