Policia vetëm dje shqiptoi 260 gjoba në Ferizaj

30 mars 2023 | 11:20

Policia Rajonale e Ferizajt ka ndërmarrë një aksion në identifikimin e kundërvajtësve të ndryshëm në komunikacion, me qëllim parandalimin e aksidenteve.

Në kuadër të këtij aksioni, policia rajonale e Ferizajt dje (e mërkurë) ka shqiptuar 260 gjoba për kundërvajtje në komunikacionin rrugor.

Njoftimi i policisë:

Llojet e kundërvajtjeve:

Mosrespektimi i shpejtësisë së kufizuar, 95 gjoba

Parkingje të parregullta, 49 gjoba

Mos përdorimi i rripit të sigurisë, 30 gjoba

Xhamat e errët, vendosja e foljes ose materialit tjetër, 6 gjoba

Tejkalim në vije të plotë apo vend të ndaluar, 4 gjoba

Përdorimi i telefonit gjatë ngasjes, 4 gjoba

Drejtimi i automjetit pa patentë shofer, 3 gjoba

Kalimi i afatit të regjistrimit të automjeteve, 3 gjoba

Kundërvajtje tjera, bazuar në ligjet në fushën e trafikut rrugor, 66 gjoba

Heqje e patentë shoferit, 5 shoferëve.

Policia Rajonale e Ferizajt do të vazhdojë me aktivitete të shtuara edhe në ditët në vijim, me synim parandalimin e aksidenteve në komunikacionin rrugor dhe apelon tek shoferët që të bëjnë kujdes.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetar i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ia ka dhënë…