Procedohen pagesat prej 100 eurosh për studentët

29 nëntor 21:12

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur online sot ka marrë vendim që të  ndahen mjetet për studentët dhe punëtorët e ndërmarrjeve publike.

Ministria e Financa ka bërë kërkesë për ndarje në shumë prej afro 6.1 milionë euro për ekzekutimin e këtyre pagesave.

“Kërkesa e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve për ndarje të mjeteve buxhetore prej 7 milionë euro për zbatimin e pikës 1.4 dhe 1.6 të Vendimit Nr. 31/99 të datës 30.09.2022, përkatësisht për pagesat e njëhershme për punëtorët e ndërmarrjeve publike dhe pagesat e njëhershme për studentët, dhe për zbatimin e Masës 2.1 – Subvencionimi i kredive investive të Pakos së Ringjalljes Ekonomike”, thuhet në njoftimin e qeverisë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nënkryetari i Komunës së Pejës i Komunës së Pejës, Fatmir…