Rifat dhe Mehdi Berisha e ‘kallin’ atmosferën  “n’Kosove show”

06 dhjetor 22:04

Dy rapsodët e njohur, Rifat dhe Mehdi Berisha e kanë “kallur” atmosferën “n’Kosove show”.

Emisioni i radhës i Shpëtim Deskut iu kushtua rapsodëve më të njohur shqiptar në një vend.  “Përshëndetje miq, adhurues të folklorit. Ju ftoj ta dëgjoni programin e pasur muzikor nga yjet e folklorit kosovar, falënderojmë Shpëtim Deskun për angazhimin e tij në ruajtjen e vlerave kombëtare”, ka shkruar rapsodi Rifat Berisha në profilin e vet në “Facebook”.

Tri këngët e dy rapsodëve nga Rrafshi i Dukagjinit mund t’i dëgjoni nga minuta e 37:10 :

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Isak Asllani nuk i ka familjarët e tij të zhdukur.…