Rivotimi në Istog, PZAP refuzon ankesën e AAK-së

23 dhjetor 14:42

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), e ka refuzuar ankesën e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, lidhur me shpalljen e rezultateve të votimit në Istog.

PZAP ka konstatuar se ankesa e AAK-së është e pabazuar.

Gjatë rivotimit në këtë komunë ka dal fitues Haki Rugova i LDK-së me 14 vota më shumë sesa kandidati i AAK-së Gani Dreshaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Është hapur Kisha Protestante “Bashkësia Ungjillore e Mesisë” në lagjen…