Rrobaqepësja i mjekon krahun e thyer fluturës

18 janar 2018 | 10:55

Një rrobaqepëse ka përdorur aftësitë e saj të jashtëzakonshme për t’i rregulluar krahun e thyer një future Monark.

Disenjatorja e krahut Romy McCloskey nga Teksasi filloi të kujdesej për fluturën kur e gjeti në oborrin e saj me krahun e thyer dhe publikoi udhëzimet e procedurës në mënyrë që edhe të tjerët të mund t’i ndihmonin insektet.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një diamant 910 karat, që besohet të jetë diamanti më…