San Marino zyrtarizon miqësoren me Kosovën

Kombëtarja e San Marinos në futboll, përkatësisht Federata e Futbollit të këtij vendi, ka zyrtarizuar miqësoren me Kosovën për datën 1 qershor 2021. Ndërsa Federata e Futbollit të Kosovës akoma nuk e ka zyrtarizuar këtë miqësore. Kosova dhe San Marino do të luajnë për herë të parë në histori mes vete, ku edhe transmetimi i … Continue reading San Marino zyrtarizon miqësoren me Kosovën