Shitet material shkollor me çmime të aksionit

01 nëntor 14:32

Shitet material shkollor me çmime të aksionit

“ IDEA – M “ SH. P. K me zyre në Fushë Kosovë, shet materiale shkollore dhe zyrtare të sezoneve të kaluara me çmime të aksionit për likuidimin mallit, shitja bëhet deri në harxhimin e sasisë.
Për çdo informatë lajmërohuni në numrin e telefonit:
049/117-433.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit