Shpallje e pavlefshme nga MUAMET KURTA

28 shtator 2023 | 10:08

MUAMET KURTA, shpall te pavleshme 4 deftesat dhe diplomen e shkolles se mesme “ARKITEKT SINIANI”, ISH-SHKOLLA ‘BORIS KIDRIÇ’.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Odës Ekonomikë të Kosovës (OEK),  Lulzim Rafuna, ka…