Shpallje nga Elvidon Sadriu

14 shtator 11:26

Elvidon Sadriu shpall te pavlefshme deftesat dhe diplomen e SHMLM “Dr. Xheladin Deda”

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mentor Gashi shpall te pavlefshme certifikaten e leshuar nga qendra…