Shpallje nga Valdete Bislim Veseli

06 maj 11:47
Valdete Bislim Veseli  shpall të pavlefshme dëftesën e ShMU të lëshuar nga ShMU “Dëshmorët e Qyqavicës” në Çirez.
Dëftesa ka patur numër të protokollit 174/2010 dhe ishte lëshuar më datën 08.07.2010

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, i është…