Shtatë inxhinierë të rinj dhe një skulptor bëhen pjesë e Lëvizjes Vetëvendosje

13 qershor 22:54

Shtatë inxhinierë të rinj dhe një skulptor u anëtarësuan të enjten në Lëvizjen Vetëvendosje.

Lajmin e ka bërë me dije në llogarinë e vet në “Facebook” lideri i LV-së, Albin Kurti.

Ai ka thënë se me të rinjtë e shkolluar që e duan studimin dhe punën po e zgjerojnë Lëvizjen Vetëvendosje që ta ndihmojnë Kosovën.

Postimi i plotë i Kurtit:

Shtatë inxhinierë të rinj dhe një skulptor u anëtarësuan sot në Lëvizjen VETËVENDOSJE!. Me të rinjtë e shkolluar që e duan studimin dhe punën po e zgjerojmë Lëvizjen që t’i ndihmojmë Kosovës. Ata janë:   

Zgjim Bajraktari nga Suhareka, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike në UP, drejtimi i Komunikacionit dhe Transportit.

Artrit Dili nga Prishtina, Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në UP, drejtimi i kompjuterikës, me profesionin programer softueri.

Ledjon Behluli nga Suhareka, Master nga Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në UP, drejtimi i elektronikës, me profesionin programer softueri.

Ardian Buzhala nga Suhareka, Master nga Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike në UP, drejtimi i komunikacionit.

Ramush Murati nga Gjilani, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike në UP, drejtimi i komunikacionit, student në Master, me profesionin inxhinier i KTA-së.

Gazmend Krasniqi nga Malisheva, Akademia e Arteve në UP, drejtimi i skulpturës.

Artan Krasniqi nga Malisheva, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, drejtimi Termoenergjetikë-Termoteknikë, student në Master.

Ermal Masurica nga Dardana (Kamenica), Fakulteti i Makinerisë në UP, drejtimi i komunikacionit, student në Master, me profesionin inxhinier i KTA-së.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Iniciatorët dhe bartësit e takimit të Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane…