Si i vizituan Flora Brovina e Fatmire Zogu të burgosurit në Beograd dhe si u lirua i burgosuri Xhevat Podvorica?

Rrëfime nga i burgosuri e i mbijetuari i masakrës në burgun e Dubravës, Nait Hasani. Dhoma numër 22 në burgun e Beogradit dhe historia e saj. Mëngjeset na çelnin njëjte në burg. Asgjë nuk ndryshonte. Çdo gjë dukej rutinë. Në dhomë ishte gjendje e rëndë. Kishim frikën se çdo moment mund të ndryshonte situata, disa … Continue reading Si i vizituan Flora Brovina e Fatmire Zogu të burgosurit në Beograd dhe si u lirua i burgosuri Xhevat Podvorica?