TAKIMI I AMBASADORIT HILL ME 🇺🇸 DEPUTETIN KAMBERI NGJARJE HISTORIKE

02 gusht 21:38

Ismet Sylejmani

Data 2 Gusht 2022, do të jetë datë e madhe që do të shkruhet me shkronja të arta në historinë e mardhënieve moderne të Luginës së Preshevës me Shtetet e Bashkuara të Amerikës!

Takimi në Beograd i deputetit shqiptar të Luginës së Preshevës z. Shaip Kamberi me Ambasadorin e SHBA-së z. Christopher Hill, do të vëjë në lëvizje procese të mëdha e pozitive për të ardhmen euroatlantike të Luginës!

Ambasadori Hill është figurë e madhe dhe e shquar e diplomacisë aktive dhe të suksesshme të Amerikes!

Pritja që ia ka rezervuar deputetit të vetëm shqiptar të Luginës së Preshevës në Parlamentin e Serbisë dhe fotoja e publikuar, janë deshmi e tregues shtesë të interesimit dhe vazhdimësisë të preokupimut amerikan për popullin shqiptar dhe Luginën e Preshëvës!

Populli shqiptar duhet të jetë vigjilent dhe ta rrisë shkallën e gadishmërisë në Luginë të Preshevës!

Dashuria për Amerikën në Luginë të Preshevës duhet të dëshmohet me vepra, punë dhe angazhim permanent proamerikan!

Deputeti shqiptar i Luginës së Preshevës Shaip Kamberi, po dëshmon se është shqiptar i madh dhe udhëheqës që për çdo ditë po e afirmon në praktikë se do të jetë figurë politike e madhe e së ardhmës!

Prishtinë, 2 Gusht 2022!

Lajme të sponsorizuara

TĂ« fundit
Gjykata e LartĂ« e RusisĂ« e ka cilĂ«suar regjimentin Azov…