Të rinjtë e Rinisë Demokratike, nderojnë Hasan Prishtinën

28 nëntor 19:27

Me rastin e Festës së 28 Nëntorit, të rinjtë e Rinisë Demokratike të Kosovës, kanë nderuar atdhetarin e shquar, Hasan Prishtinën, të cilin e kanë quajtur “pararendës i asaj që sot gëzojmë, liderët tanë u motivuan nga ai dhe ne motivohemi nga liderët tanë”.

Në homazhe, të rinjtë kanë bartur mbishkrimin “Liria ka emër”.

Ja postimi i tyre:

Figura e Hasan Prishtinës është shembulli më i mirë i kontributit për atdhe në të gjitha dimensionet.

Hasan Prishtina për ne është pararendës i asaj që sot gëzojmë, liderët tanë u motivuan nga ai dhe ne motivohemi nga liderët tanë,

ATA JANË EMRI I LIRISË SONË!

 

Urime 28 Nëntori 🇦🇱

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefja ekzekutive e Hong Kongut, Carrie Lam, ka thënë në…