Urgjentisht kërkoj një shtëpi me qira në Prishtinë

19 mars 14:49

Tel: 049-472-770

Shtëpia duhet të jetë e veçantë, dhe duhet të ketë 5 ose 6 dhoma gjumi.

Çmimi sipas marrëveshjes. Tel: 049-472-770

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Skender Reçica, ka…