Vetëvendosje mbështet ‘Marshin për drejtësi’, në përkrahje të liderëve të UÇK-së

Lëvizja Vetëvendosje (LV), partia më e madhe në Kosovë dhe drejtuese e qeverisë, e ka përkrahur marshin solidarizues për Hashim Thaçin, Kadri Veselin, Rexhep Selimin dhe Jakup Krasniqin. LV-ja nëpërmjet “Facebook”-ut ka theksuar se lufta çlirimtare e Kosovës është një prej ngjarjeve më të lavdishme historike. “Lëvizja Vetëvendosje! mbështet ‘Marshin për drejtësi’ që do të … Continue reading Vetëvendosje mbështet ‘Marshin për drejtësi’, në përkrahje të liderëve të UÇK-së