Zyberaj nuk e ndal vrapin, momentalisht gjendet në tunelin e Kalimashit

27 nëntor 2023 | 23:35

Atleti kosovar Erzen Zyberaj është duke e vazhduar fuqishëm vrapimin me synim për të arritur në kryeqytetin shqiptar, Tiranë.

Ai ka nisur vrapimin të hënën gjatë ditës nga Prishtina dhe këtë vrapim po e bën në një distancë prej 260 km, për të nderuar Festën e Flamurit Kombëtar.

Zyberaj tashme gjendet në tunelin e Kalimashit dhe forma e tij sikurse edhe në vrapimet e tjera vazhdon të jetë në nivel të lartë. Familjarët e Erzenit dhe ekipi përcjellës vazhdojnë të publikojë video të Zyberaj.

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Amarildo Kola shpall te pavlefshme dëftesën e kl. 10 te…