121 VJETORI I LINDJES DHE 45 VJETORI I VDEKJES, RAMIZ CERNICËN E GJEJNË TË SHKRIRË NË BRONZ NË GJILAN

25 maj 2024 | 08:51

Ismet Sylejmani

Ideologun e Kuvendit të Kosovës në Prizren Ramiz Cernica, 121 vjetori i ditëlindjes dhe 45 vjetori i ditëvdekjes, për herë të parë më 25 Maj 2024, e gjejnë këto dy data të shenjta të biografisë së Tij, të shkrirë në bronz në zemër të Gjilanit, para Selisë së Kryetarit të Komunës Alban Hyseni!

Gëzuar ditëlindjen, idoli im, Tribuni i Kombit Ramiz Cernica!
Lavdi i pavdekshëm, Hero i Kuvendit të Kosovës Ramiz Cernica!

Prishtinë, 25 Maj 2024!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Çështja e titullit për edicionin 2023/2024 ka përfunduar sikurse edhe…