Impressum

Botohet nga “Epoka e re”
Kryeredaktor:
Mal QORRAJ
Drejtor i Përgjithshëm:
Sadik ZEQIRI
Tel: 044 127 434, dhe 049 127 434
e-mail: [email protected]
ADRESA:
Sheshi “Nena Tereza”, rr. Edit Durham” nr.45 Prishtinë, 10000 Kosovë