18-vjeçari krijon krahë protezë me lodrat e fëmijëve

22 dhjetor 2017 | 10:29

Një adoleshent shumë inteligjent ka arritur të realizojë një shpikje mahnitëse për t’i ardhur në ndihmë vetes. I lindur me krahë të pazhvilluar, David Aguilar nga Andora vendosi të mos i nënshtrohet fatit.

Ai krijoi një krah protezë për t’i ardhur në ndihmë vetes. Krahu protezë është krijuar me lodra të fëmijëve dhe është aq i fuqishëm saqë mund ta përdorë për të mënjanuar sende.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një adoleshent shumë inteligjent ka arritur të realizojë një shpikje…