Oferta më e re nga Artmotion, Pako GOLD për – 49.99 Euro

10 gusht 2019 | 18:45

Ofertat dhe risitë e kësaj vere nga Artmotion ende po vazhdojnë.  Pas lansimit të aplikacionit mobil i cili është më inovativi nëtreg, Artmotion nga sot lanson ofertën më të re dhe atraktive -Pako Gold.

Kjo pako përmban internet me shpejtësi deri 20 Mbps, mëshumë se 190 kanale televizive duke përfshirë edhe ato sportive, si dhe aplikacionin mobil Artmotion dhe dy resiverë.

Aplikacioni mobil Artmotion është aplikacion të cilin mund ta shkarkoni në Play Store dhe App Store dhe ju mundëson qasje në tri pajisje si televizor, mobil dhe tablet dhe përmban më shumë se 200 kanale televizive të cilat mund t’i shikoni nga çdo vend që jeni.

Artmotion gjithashtu kohë më parë ka marrë ekskluzivitetin e rreth 40 kanaleve televizive të cilat shumë prej tyre do të jenë tëpërfshirë në pakon Gold. Gjithashtu pjesë e kësaj pako do të jenëedhe kanalet me të reja Klan TV dhe Klan Plus si dhe kanali Alsat M.

Artmotion njëkohësisht posedon ekskluzivitetin e transmetimit të ngjarjeve më të rëndësishme sportive, vendore dhe ndërkombëtare si Spuerligën e Basketbollit të Kosovës, ndeshjet në xhudo të Majlindës dhe të tjerëve, Formula 1, Moto GP, boks, dhe shumë e shumë ngjarje të rëndësishme sportive.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Fluidi u’a uron të gjithë besimtarëve musliman festën e Kurban…