219 raste emergjente

15 shkurt 2019 | 09:40

Emergjenca e QKUK-së ka pasur gjithsej 219 raste, prej tyre, në dhomën e kujdesit të avancuar mjekësor ka pasur 35 pacientë. 

Kishte 49 vizita kirurgjike, 78 raste internistike dhe 47 raste orotpedike.

Poashtu emergjenca  trajtoi edhe 10 raste të intervenimeve të shpejta kirurgjike. 

Kishte gjithsej 26 pranime nga emergjenca në klinika të ndryshme në QKUK, 11 nga pacientë u pranuan në degët kirurgjike, 11 në klinikat internistike, 3 pacientë në orotpedi dhe 1 në mjekimin intensiv qendror.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Administratës Publike (MAP), Mahir Jagxhillar, ka bërë me…