27 vjeçari nga Istogu vuan nga një sëmundje e rëndë, kërkon ndihmën tuaj!

10 dhjetor 2018 | 23:09

27 vjeçari, Adrian Maraj nga Vrella e Istogut, vuan nga “Dg NEURALGIA PERSTENSPARETIS THORACIS secravich pp.pectus excavatum”.

Pas dy operacione, Adriani duhet operuar urgjent jashtë vendit për të tretën herë, pasi që operacioni itretë është i rrezikshëm, dhe duhet të kryhet në spitalin “Medicana Hospital”,në Turqi.
Për operimin e tij në Turqi nevojitet shuma prej 30.000 euro, dhe të ardhurat për familjen e Adrianit janë të pa përballueshme.
Nga ana tjetër, jetae tij çdo ditë e më shumë po përkeqësohet, andaj jeta e tij varet edhe nga njerëzit vullnet mirë.

Nr. i xhirollogarisë

ACCOUNT NUMBER1506001005293811

SWIFT CODE RBKOXKPRXXX IBAN NUMBER XKO51506001005293811

Ardian Maraj Nr.kontakues +38344407425.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se Ushtria e…