Agim Veliu merr detyrën e ministrit

04 shkurt 13:28

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme u mbajt ceremonia e pranim-dorëzimit të postit të ministrit të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike.

Me këtë rast, ish-ministri, Ekrem Mustafa, i dorëzoi detyrën ministrit të ri të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliut.

Gjithashtu, detyrën e tij e dorëzoi ish-ministri i Administratës Publike, MahirYagcilar, pas bashkimit të Ministrisë së Administratës Publike me Ministrinë e Punëve të Brendshme.

Me këtë rast, ish-ministrat Mustafa dhe Yagcilar, i uruan Agim Veliu detyrën e re të ministrit të Punëve të Brendshme dhe të Administratës Publike.

Gjatë ceremonisë së pranim-dorëzimit, bashkëbiseduesit diskutuan për punën dhe çështjet kryesore që kanë të bëjnë me Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike.

Ndërsa, ministri Veliu falënderoi ish-ministrat për punën që kanë bërë gjatë mandatit të tyre.

Image preview

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka pranuar edhe…