AGK-ja angazhon konsulent juridik

03 korrik 2023 | 11:36

Me mbështetjen e dhënë nga OSCE Mission in Kosovo, Yll Zekaj është angazhuar si konsulent juridik për të ofruar ndihmë juridike Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) dhe anëtarëve të saj.

“Mbrojtja ligjore për komunitetin është tejet e rëndësishme për Asociacionin e Gazetarëve të Kosovës, andaj inkurajojmë të gjithë kolegët që t’i raportojnë rastet kur pengohen gjatë kryerjes së detyrës, ose janë cak i sulmeve dhe kërcënimeve”, ka njoftuar AGK-ja.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Abdixhiku të mërkurën nis takimet ‘për kapërcimin e izolimit dhe…