Ajsbergu më i madh në botë është në lëvizje

12 korrik 11:05

Kanë kaluar dy vjet qëkur blloku i akullit i njohur si A68 u shkëput nga Antarktida.

Dhe satelitët kanë treguar se ajsbergu më i madh në botë po lëviz në ujërat e Weddell Sea dhe tani po shkon në veri përgjatë Gadishullit të Kontinentit të Bardhë.

Për njëfarë kohe, dukej sikur masa e ngrirë prej 160 kilometrash ishte e mbërthyer në një pjesë të cekët të detit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kur ta vjedhin portofolin, ndoshta nuk pret të marrësh përsëri…