Me aktivitete të shumta u shënua në Mitrovicë Dita Botërore e Mjedisit

05 qershor 2018 | 13:38

Përfaqësues të Komunës së Mitrovicës dhe institucioneve të tjera komunale, përfaqësues të OJQ-ve, përfaqësues të kompanive të ndryshme, dhe individë të shumtë, kanë marrë pjesë në aktivitetet e organizuara për shënimin e Ditës Botërore të Mjedisit.

Në krye të më shumë se 300 pjesëmarrësve (nxënës, studentë, qytetarë, punëtorë të kompanive të ndryshme etj.) ishin kryetari  i komunës, Agim Bahtiri, nënkryetari Faruk Mujka, drejtorët e drejtorive komunale, këshilltarja e kuvendit të komunës Valbona Sadiku dhe personalitete të tjera.

Hapësirat që u pastruan gjatë kohës sa zgjati aktiviteti për shënimin e Ditës Botërore të Mjedisit ishin ato përreth ndërtesës së administratës komunale, sheshet dhe bulevardet kryesore në qendrën e qytetit, parku i qytetit nga ura kryesore mbi lumin Ibër deri mbi vigun tek tre rrokaqiejt, hapësira përmes liqenit akumulues në Suhodoll etj.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Katër gjimnastet Bora Hoti, Amela Gërbeshi, Vilëza Zeqiri dhe Valëza…