ALI AHMETI DHE BDI ME ORIENTIM TË QARTË EUROAMERIKAN

01 prill 22:04

Ismet Sylejmani

Skena politike shqiptare jo vetëm në Maqedoninë e Veriut, por edhe në Ballkan e më gjerë, me shtrirjen dhe ndikimin e saj kudo nëpër botë, kurrë deri më sot, nuk ka pasur parti politike shqiptare me orientim më të qartë politik e strategjik euroatlantik, sesa që është Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI!

Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI e liderit të saj karizmatik Ali Ahmeti, është e vetmja deri më sot, e cila ka pasur dhe premton me vendosmëri, se do të ketë kurs koheziv të ecjes së sajë edhe në të arshmen, me hap të vendosur e gjithëpërfshirës, në rrugë të sigurtë të fitoreve edhe më të mëdha euroatlantike!

Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI, është e vetmka parti me dy nëna, është parti e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare dhe popullit shqiptar jo vetëm në Maqedoni të Veriut!

Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI, themeluese e ka themeluesin dhe Kryekomandantin e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare – UÇK, e ka shqiptarin legjendë, politikanin e famshëm euroatlantik, Udhëheqësin modern të popullit shqiptar Ali Ahmetin!

Me partinë politike shqiptare Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI dhe me Ali Ahmetin Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI, është e do të jetë i lumtur jo vetëm populli shqiptar në Maqedoninë e Veriut, por edhe Nëna Shqiperi, Kosova, Lugina e Preshevës, e në veçanti aleati ynë i madh SHBA dhe aleatët tanë tjerë në përgjithësi!

Nën udhëheqjen e Ali Ahmetit, shqiptarit më të madh të shekullit që po jetojmë dhe të Partisë së tij Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI, populli shqiptar në Maqedoninë e Veriut, ka përjetuar ndryshime të mëdha dhe ka shënuar ndryshime epokale!

Absolutisht është e sigurtë, se e ardhmja është vetëm e asaj partie politike që e ka kurs dhe busull të vetme orientimin euroamerikan!

Garanci për realizimin e këtij kursi dhe të platforme euroamerikane, është Udhëheqësi i popullit shqiptar e i Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI, ALI AHMETI!

Prishtinë, 1 Prill 2023!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Largimi i Oltës nga Big Brother ka qenë i papritur…