ALI AHMETI URIME FITORJA

25 prill 2024 | 12:46

Urime Udhëheqësi i madh i popullit shqiptar, Shoku, bashkëveprimtari e bashkëluftëtari im i madh Ali Ahmeti!
Fronti Europian është bashkimi më i madh politik pas luftës së UÇK-së, të cilin e ke krijuar Ti dhe do ta drejtosh me suksese edhe më të mëdha, në fitore të reja!

Gjigand!
Gëzuar 🇦🇱🥂

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 25 Prill 2024!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Të paktën 118 të burgosur u arratisën nga burgu pas…