Ambasada Amerikane përgëzon Kuvendin për miratimin e ligjeve të Agjendës Evropiane

24 nëntor 13:58

Ambasada Amerikane ka vlerësuar lart rolin e Kuvendit të Kosovës për miratimin e pakos së ligjeve për Agjendën Europiane të Reformave, respektivisht ligjet që lidhen me reformat në sistemin e drejtësisë.

“Uroj Kuvendin e Kosovës për punën e bërë në koordinim mes gjitha partive për të miratuar ligje kyçe që përmirësojnë efikasitetin e drejtësisë, zgjerojnë të drejtat e grave në trashëgimi, mbyll vakumet ligjore ndaj krimit dhe i mbron ata që raportojnë korrupsionin. Sfida e ardhshme është zbatimi konsistent”, ka shkruar në llogarinë e saj në “Twitter” u.d ambasadorja Amerikane në Kosovë, Colleen Hyland.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Malishevë u përurua shtëpia e familjes së veteranit të…