Apostolova kërkon nga Kosova ta shfrytëzojë Strategjinë e BE-së për zgjerim

06 shkurt 2018 | 15:49

Shefja e Zyrës së Bashkimit Evropian (BE) në Kosovë, Nataliya Apostolova, duke komentuar Strategjinë e BE-së për zgjerimin e Ballkanin Perëndimor, ka thënë se Kosova duhet të punojë në reforma gjithëpërfshirëse.

Ajo ka shkruar në llogarinë e vet në “Twitter” se Kosova duhet ta forcojë demokracinë, ekonominë dhe sundimin e ligjit, në mënyrë që të jetë e aftë dhe e gatshëm për të luajtur rol të plotë dhe konstruktiv në këtë strategji të BE-së

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këshilltari i kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, Jahja Lluka, njëherësh…