Arrestohet ish-drejtori i Policisë së Tiranës, Erzen Breçani

20 nëntor 2023 | 19:55

Një operacion i Prokurorisë së Posaçme SPAK ka bërë që në prangat e Policisë të bjerë edhe ish-drejtori i Policisë së Tiranës, Erzen Breçani.

Po ashtu, 11 persona të tjerë bëhet me dije se janë arrestuar, teksa ndër ta janë edhe punonjës apo ish-punonjës të Policisë.

Arsyet e shoqërimit të Breçanit ende nuk janë bërë me dije, por nga sa konstatohet, është mësuar se aksioni ende vijon, në një bashkërendim pune mes SPAK dhe Policisë së Shtetit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dhomat e Shkallës së Dytë të Gjykatës Komerciale, e kanë…